کاکائو شامل اسید استاریک و اسید اولئیک است . اسید استاریک نوعی چربی اشباح شده است اما بر خلاف بیشتر اسید های چرب اشباح شده سطح کلسترول خون را افزایش نمی دهد .اما اسید اولئیک نه تنها کلسترول را افزایش نمیدهد بلکه ممکن است حتی آن را کاهش دهد
شکلات خوش مزه خوش آب و رنگ و مفید
شکلات آن دسته خواکی هائی است که خوب و بدش را زیاد شنیده ایم
شکلات فشارر خون را کاهش میدهد
کاکائوی حاوی موادی به نام فلاونول هاست که مانندداروهای کاهش فشار خون عمل میکنند . فلاونول ها بدن را برای تولید اکسید نیتروژن درخون تحریک میکنند .
این ماده به باز کردن رگهای خونی کمک میکند
شکلات قلب را سالم نگه میدارد
اثررات شکلات روی سیستم گردش خون --فشار خون / باز کردن رگهای خونی و کاهش التهاب به حفظ سلامت قلب و دفع بیماریهای قلبی و سکته مغزی کمک میکند .
شکلات قدرت مغز را افزایش میدهد
شکلات ما را با هوش میکند . کسانی که شکلات میخورند خیلی باهوشتر از کسانی هستند که شکلات نمیخورند
شکلات شما را لاغر نگه میدارد
کسانی که به طور منظم شکلات میخورند لاغر تر از کسانی هستند که شکلات نمیخورند .
شکلات رگهای خونی شما را باز سازی میکند
خوردن مقدار کمی شکلات می تواند به تمیز کردن سرخرگهایتان کمک میکند . مردانی که 70 گرم شکلات تلخ میخوررند رگهای خونی سالم تری دارند . شکلات تلخ
با نرم کرردن سرخرگها و کاهش چسبندگی گلبولهای سفید خونی خطر انسداد رگهای خونی را کم میکند .
شکلات از آسیب کبدی جلوگبری میکند
شکلات اثرات مفید بر فشار خون از حجم بالای فلاونول و اکسید نیتروژنی که رگهای خونی را گشاد میکند ناشی میشود . فشا رخون بالا در گها ی کبدی با آسیب کبد و بیماریهای مزمن آن ارتباط دارد . شکلات تلخ جریان خون را درکبد بهتر میکند و مطالعات جاری به دنبال یافتن پاسخ این پرسش هستند که آیا شکلات تلخ میتواند از آسیب های کبدی جلوگیری کند
خوردن شکلات افزایش کلستررول خوب
خوردن شکلات تلخ سطح کلسترل خوب را بالا میبرد . کاکائو حاوی مواد شیمیائی ای به نام پلی فتول هاست و خوردن شکلات با میزان پلی فتول بالا مانند شکلات تلخ سطح کلسترول را خوب را بالا میبرد
خوردن شکلات از پوستتان محافظت میکند
خوردن شکلات قلبتان را سالم نگه میدارد
خوردن شکلات شما را نابغه میکند
خوردن شکلات باعث میشود شما احساس خوبی داشته باشید و شاداب باشید در واقع میتوان گفت که از افسردگی جلوگیری میکند