کلاهک بادمجان را دور نریزید.......مسکن درد قوی
کلاهک را خشگ کنید و روی آتش زغال بریزید به همراه اسپند آن را به خود بخور دهید
برای دل درد / دردهای تخمدان و هرگونه درد در ناحیه شکم بسیار موثر است
حتما لباس خود را در آورده یک ملحفه یا چادر به دور خود بپیچید بعد بخور دهید
مرتضی
صفوی متخصص تغذیه گفت: مهمترین خاصیت بادمجان کمکالری بودن آن است و مصرف
آن باعث باز شدن عروق خونی و تقویتکننده معده میشود.
یک متخصص
تغذیه افزود: بادمجان حاوی فیبر بالایی است و برای درمان یبوست و کاهش
کلسترول مفید است و به دلیل داشتن پتاسیم بالا و سدیم پایین، برای کاهش
فشار خون بسیار سودمند است.
وی گفت: بادمجان بازکننده عروق خونی و
تقویتکننده معده و ادرارآور است. خوردن بادمجان بوی عرق را در بدن از بین
میبرد و خاکستر بادمجان نیز به صورت مخلوط با سرکه برای معالجه زخمهای
جلدی موثر است.
این متخصص تغذیه افزود: بادمجان به علت داشتن یک ماده سمی به نام سولانین برای اشخاصی که سابقه حساسیت دارند، مفید نیست.
صفوی
اضافه کرد: مهمترین خاصیت آن کمکالری بودن آن است، به همین علت غذای
بسیار خوبی برای کسانی است که میخواهند وزن کم کنند؛ زیرا دارای ویتامین و
مواد معدنی نیز است.
وی گفت: بادمجان را حتما باید به حالت کاملا
رسیده مصرف کرد؛ زیرا خام آن طعم تلخ دارد و در کسانی که آسم و برونشیت
دارند، باعث تحریک این بیماریها میشود.
این متخصص تغذیه اضافه
کرد: بادمجان اثر نرمکننده، برطرفکننده یبوست، ادارآور دارد و به علت
دارا بودن آهن در رفع کمخونی بسیار مفید است. همچنین ریشه بادمجان،
شاخههای خشک شده و برگهای آن اثر بند آورنده خون دارد.
صفوی گفت:
بادمجان پادزهر خوبی برای مسمومیتهای حاصل از خوردن قارچ سمی است. مصرف
بادمجان، گرفتگی رگها را باز میکند و افراد را از خطر سکته قلبی حفظ
میکند.
وی افزود: برگها و پوست سیاه بادمجان را اگر بجوشانند، این
جوشانده درمان اسهال خونی است. جوشانده ریشه بادمجان برای درمان بیماری
آسم مفید است.
صفوی گفت: آب زردرنگی که در موقع نمک زدن و گذاشتن
بادمجان از آن خارج میشود نیز برای خشک کردن عرق دست و پا، بهترین دارو
است و اشخاصی که دست و پایشان مرتب عرق میکند و باید دست و پای خود را با
آن چند بار در روز بشویند، مفید است.
این متخصص تغذیه اضافه کرد:
بهترین روش پخت بادمجان، آبپز کردن و پختن در فر است؛ زیرا سرخ شده آن
سنگین شده و برای معدههای ضعیف مناسب نیست.
وی افزود: افرادی که
بواسیر و درد چشم دارند، نباید از بادمجان استفاده کنند؛ زیرا بیماری آنها
را تشدید میکند. این گونه اشخاص اگر میخواهند بادمجان بخورند، بهتر است
آن را با گوشت و روغن یا سرکه بپزند و بخورند.