سس سویا
این خوراکی سرشار از سدیم بوده و مصرف زیاد نمک موجب ابتلای افراد به بیماری های قلبی و مصرف بیش از اندازه ی سس سویا به دلیل وجود نمک فراوان
میتواند موجب از دست دادن حافظه و آلزایمر شده و علاوه بر آن سکته قلبی -پوکی استخوان -سرطان معده - آسم و بیماری کلیوی به همراه داشته باشد .
چربی های ترانس :
کلسترول بد خون را افزایش داده و خطر ابتلا به بیماری های قلبی را بشدت بالا میبرد . چربی های ترانس همچنین باعث ایجاد التهاب در دیواره عروق شده و از این
راه نیز در ایجاد پلاک های چربی و انسداد رگهای خونی قلب نقش دارند .و چربی های ترانس در روغن های شیرینی پزی -روغن نباتی جامد - مارگارین ها -
شیرینی جات - غذاهای حاضری - غذاهای سرخ شده مثل پیراشکی و سیب زمینی سرخ کرده و سایر غذاهایی که با روغن های هیدروژنه -پخته یا سرخ شده اند
یافت میشوند .