بشگه ویسکی
ساده ------------خالص------------یا -------------با یخ --------با الکل و بدون الکل
امروزه برای تهیه ی یکی از محبوبترین نوشیدنی دنیای غرب ویسکی از بشگه های مخصوص استفاده میکنند .
طی حدود دو هزار سال گذشته این بشگه ها ساخته شد . این بشگه ها از چوب بلوط هستند
دنیای امروز بدون وجود بشگه چوب بلوط مشگل است
و شبکه ی ساخته شده از چوب بلوط دنیای غرب طی حدود دو هزار سال گذشته این بشگه ها را برای تهیه ویسکی و دیگر نوشیدنی های الکل استفاده میکند .
بشگه های بلوط یه جور طعم و رنگ خاص به ویسکی میدهد . بدون استفاده از بشگه بلوط اون فقط یک مایع سفید رنگ است
بشگه های بلوط امروزی هم هر کدام به روش سنتی تولید می شوند .
سطح داخلی بشگه ها برای بهبود طعم ویسکی سوزانده میشود
اکسیژن وارد شده از فضای بیرونی -- قند و طعم خاص چوب سوخته را آزاد کرده و ترکیب اینها با ویسکی رنگ و طعم خاص اون را پدید می آورد .
ویسکی حداقل پس از مدت 3 سال در بشگه آماده ی مصرف می شود .
بشگه ی بلوط واقعا دید دنیا را نسبت به میزان اهمیت ظرف مورد استفاده برای تهیه ی محصولات تغییر داد .
یک نفر می تواند 220 کیلو گرم از محصولات موجود از چنین بشگه هائی را به هر جائی که لازم باشد جا به جا کند .