ارائه نخستین ویسکی اسلامی حلال در بازار +عکس

بشگه ویسکی

ساده ------------خالص------------یا -------------با یخ --------با الکل و بدون الکل

امروزه برای تهیه ی یکی از محبوبترین نوشیدنی دنیای غرب ویسکی از بشگه های مخصوص استفاده میکنند .

طی حدود دو هزار سال گذشته این بشگه ها ساخته شد . این بشگه ها از چوب بلوط هستند

دنیای امروز بدون وجود بشگه چوب بلوط مشگل است

و شبکه ی ساخته شده از چوب بلوط دنیای غرب طی حدود دو هزار سال گذشته این بشگه ها را برای تهیه ویسکی و دیگر نوشیدنی های الکل استفاده میکند . 

بشگه های بلوط یه جور طعم و رنگ خاص به ویسکی میدهد . بدون استفاده از بشگه بلوط اون فقط یک مایع سفید رنگ است

بشگه های بلوط امروزی هم هر کدام به روش سنتی تولید می شوند . 

سطح داخلی بشگه ها برای بهبود طعم ویسکی سوزانده میشود 

اکسیژن وارد شده از فضای بیرونی -- قند و طعم خاص چوب سوخته را آزاد کرده و ترکیب اینها با ویسکی رنگ و طعم خاص اون را پدید می آورد .

ویسکی حداقل پس از مدت 3 سال در بشگه آماده ی مصرف می شود .

بشگه ی بلوط  واقعا دید دنیا را نسبت به میزان اهمیت ظرف مورد استفاده  برای تهیه ی محصولات تغییر  داد .

یک نفر می تواند 220 کیلو گرم از محصولات موجود از چنین بشگه هائی را به هر جائی که لازم باشد جا به جا کند .