بارها و بارها رسانه ی ملی ما گفته و میگوید که
بعد از پاک کردن مرغ در سینک ظرفشوئی آن را با مواد ضد عفونی کننده پاک کنید
سوال این است
چرا قصابیها که باید فقط گوشت عرضه کنند مرغ هم میفروشند ؟؟؟ و همان جائی که گوشت را تکه تکه میکنند مرغ را هم پاک میکنند ؟؟؟
پس چرا نظارت نمی کنید ؟؟؟
چرا در همین میدان تره بار هم گوشت و مرع با هم فروخته میشود و مرغ را هم همان جا پاک میکنند .
پس کو نظارت ؟؟؟
خود من به قصابی رفتم در نزدیکی خانه ام --اسم نمبرم قصاب مرغ را خرد کرد و در چرخ گوشت به همراه گوشت چرخ کرد و به کباب فروشی محلمان داد و با اعتراض شدید من روبرو شد ...گفتم اینجا قصابی است نه مرغ فروشی !
چرا شما در چرخ گوشت مرغ چرخ کردید در صورتی که این همه رسانه ها دارند میگویند . اگر میخواهید مرغ بفروشید پس چرا قصابی باز کرده اید ؟آمدم زنگ زدم که بگویم هیچ پاسخگوئی نبود .
این جا بود که فهمیدم کبابی محلمان هم گوشت و مرغ را باهم چرخ کرده و به اسم کباب کوبیده به این خلق الله بدبخت که یکیش خود من هستم میفروشد و کلی پولش را میگیرد .
پس کو نظارت ؟؟/
اگر شما مغازه دار را هر سال میفرستید آزمایش سلامت بهداشت
پس چرا تو یک سوپر مارکت چندین فروشنده وجود دارد؟؟؟
آیا آنها هم کارت بهداشت دارند ؟؟؟
چرا این گونه شکایات که بیشتر مردم با آن دست به گریبان هستند ...ترتیب اثر نمیدهید ؟؟؟
چرا هیچ کالائی در تهران قیمت ثابت ندارد ؟؟؟
مغازه دار هر چقدر دلش بخواهد میفروشد
شده
مثلا اگر کلم یا هر کالائی دیگر در یک مغازه 3000 تومان باشد
در مغازه پائین تر هم باید همین قیمت باشد ---هر چه پائین تر میروید قیمت کلم یا هر کالائی دیگر بیشتر و بیشتر میشود
کارت بهداشت تمامی فروشنده هائی که در سوپر مارکتها هستند باید به گردنشان آویزان باشد .
هر کسی رسیده یک فروشگاه باز کرده تمام فامیل دور و نزدیک خود را به این تهران کشید ه بدون این که کارت بهداشت داشته باشند آنها را در مغازه ها بکار مشغول کرد ند و فقط یک نفرشان کارت بهداشت دارد.
شکایات مردم بسیار است ولی کو رسیدگی