آشپزون

طرز پخت حلیم / سلامتیتان را به خطر نیندازید خودتان بپزید

حلیم

گوشت

گندم 


طرز تهیه 


نیم کیلو گوشت را با  اکیلو گندم بگذارید خوب بپزد وقتی کاملا پخت آن را بکوبید و بعد از صافی رد کنید .البته گوشت را خوب کوبیده یا آن را ریش ریش کنید و بعد به گندم از صافی رد شده اضافه کنید 
عکسهای عاشورای 92

باید وقتی این شکلی شد از صافی رد کنید زیاد آب نباید داشته باشد گوشت و گندم با هم خوب پخته شده باشد

میتوانید از آبکش هم استفاده کنید گندم  را در حالی که زیرش یک قابلمه قرا ر داده اید روی آبکش بریزید و با گوشت کوب آن را فشار دهید تا رمق آن در آید



نمک اگر دوست داشتید میتوانید به اندازه ی کافی بریزید .


خیلی ها حلیم را با شکر میخورند این دیگر بستگی به طبع خودتان دارد


بعد از تمام شدن می توانید روی آن را با کنجد یا عسل و دارچین تزئین کنید

و مقداری روغن روی آن بریزید و میل کنید


خیلی راحت است طبخ آن

پس سلامتیتان را به خطر نیندازید

این طبخ حلیم درست عین مغازه دارهای بیرون است منتها دستپخت خودتان


الان تمامی خانه ها در این ماه اقدام به پختن حلیم میکنند ولی شما نمی دانید از چه گوشتی استفاده میکنند و اصلا رعایت بهداشت میکنند  . آنها فقط بدنبال پول هستند پول

پس بهتر است خودتان آن را تهیه کنید امتحان کنید اونی هم که اولین بار ش باشد که میپزد خوب در می آورد . به خودتان اطمینان داشته باشید


طاعات و عبادات شما مورد رضایت درگاه حق تعالی