پنیر یارمجانو رجانو
رومانیا به خاطر کالباس گوشت خوکش معروف نیست
بلکه این منطقه به خاطر تولید لبنیات با کیفیتش هم معروف است .
نام این شهر روی پنیر معروف دنیا پارمزان هم گذاشته شده است .
و اقتصادش را تکان داده است .● پنیر پارمزان
رنگ آن بین زرد کمرنگ تا
زرد تیره بوده و دارای سوراخهای بسیار ریزی در پوسته است.
این پنیر با طعم تند ویژه، از شیرخام گاوهای تغذیه شده با علوفه تازه چراگاههای بهاره و تابستانی تهیه میشود.
پنیر پارمزان اغلب بهصورت رنده شده مصرف میشود
این پنیر در کارخانه ی نیکولا برتینلی تولید میشود .
حدودا چهل سال است که این پنیر را این کارخانه تولید میکند .
و صاحبش را ثروتمند کرده است
خوشمزه گی این پنیر به علت کیفیت مواد سازنده ی آن است
برای این که پنیر اصل یارمجانو رجانو را گیر بیاوریم
باید در آن منطقه بود --باید علف---گاو وشیر آن منطقه را در اختیار داشت
هر کدام از اینها ویژگی خاص به این پنیر میده و به خاطر همین است که در دنیا مطرح شده است
و فقط و فقط در این منطقه یافت میشود رومانیا
چراگاههای رومانیاست که این پنیر را منحصر به فرد را تولید میکند .
یامجانور جانو مدت طولانی ماندگاری دارد وبرای این اصل آن را خریداری کنید باید روی پوستش را بخوانید
مزه ی غذا را بسیار لذیذ میکند .