عضویت در گروه

پنیر  یارمجانو رجانو 


رومانیا به خاطر کالباس گوشت خوکش معروف نیست


بلکه  این منطقه به خاطر تولید لبنیات با کیفیتش هم معروف است .


نام این شهر روی پنیر معروف دنیا پارمزان هم گذاشته شده است .


و اقتصادش را تکان داده است .● پنیر پارمزان
  رنگ آن بین زرد کمرنگ تا زرد تیره بوده و دارای سوراخ‌های بسیار ریزی در پوسته است.

این پنیر با طعم تند ویژه، از شیرخام گاوهای تغذیه شده با علوفه تازه چراگاه‌های بهاره و تابستانی تهیه می‌شود.


پنیر پارمزان اغلب به‌صورت رنده شده مصرف می‌شود


این پنیر در کارخانه ی نیکولا برتینلی  تولید میشود .


حدودا چهل سال است که این پنیر را این کارخانه تولید میکند .

و صاحبش را ثروتمند کرده است


خوشمزه گی این پنیر  به علت کیفیت مواد سازنده ی آن است


برای این که پنیر اصل یارمجانو رجانو    را گیر بیاوریم


باید در آن منطقه بود --باید علف---گاو وشیر آن منطقه را در اختیار داشت


هر کدام از اینها ویژگی خاص به این پنیر میده و به خاطر همین است که در دنیا مطرح شده است


و فقط و فقط در این منطقه یافت میشود رومانیا


چراگاههای رومانیاست که این پنیر را منحصر به فرد  را تولید میکند .


یامجانور جانو  مدت طولانی ماندگاری دارد وبرای این اصل آن را خریداری کنید باید روی پوستش را بخوانید


مزه ی غذا را بسیار لذیذ میکند .