قارچ را در وعده ی غذائی خود بگنجانید
قارچ
از مفیدترین منابع غذائی هستند . قارچها دو نوع هستند وحشی و پرورشی
بعضی از آنها اثرات مفیدی در سلامتی انسان دارند . مثل رقیق کردن خون و جلوگیری از ایجاد و رشد تومورهای سرطانی
قارچها هشتاد تا نود درصد آب دارند ---یک خوراکی ایده آل برای افرادی هستند که میخواهند وزن و فشار خونشان را کنترل نمایند
طی قرنها از انواع قارچ در تهیه ی داروهای سنتی شرقی برای درمان انواع بیماریها استفاده می شد ه است
به عنوان مثال ----در ژاپن و چین از قارچ برای جلوگیری
از بیماریهای قلبی ایجاد مقاومت در برابر ویروسها
و بیماریها درمان خستگی ---سرماخوردگیهای مزمن
آنفولانزا
استفاده میشده است ---یک نوع از عصاره ی این قارچ از سیستم ایمنی بدن در مقابل عفونتها محافظت میکند و فعالیت ضد توموری هم نشان میدهد.
برای عزیزان دانشجو یک غذای بسیار ساده با قارچ
ابتدا یک نصفه کره در ماهی تابه بریزید بعد یک پیاز خلال کرده و آن را تفت دهید .
چندین پیازچه را کامل خورد کرده و به آن اضافه کنید
قارچ 250 گرم را خرد کرده و به مواد اضافه کنید
سیب زمینی دو عدد خرد کرده و به مواد اضافه کنید و آن را تفت دهید .
یک پیمانه آب مرغ به آن اضافه کنید و بگذارید نیم ساعت با حرارت ملایم بپزد
بعد یک پیمانه شیر اضافه کنید ---
5دقیقه با شعله ی ملایم حرارت دهید و میل کنید .
نوش جان