توضیحات عکس تصویری از تعدادی قارچ ...

قارچ را در وعده ی غذائی خود بگنجانید


عضویت در گروه

قارچ


از مفیدترین منابع غذائی هستند . قارچها دو نوع هستند وحشی و پرورشی


بعضی از آنها اثرات مفیدی در سلامتی انسان دارند . مثل رقیق کردن خون و جلوگیری از ایجاد و رشد تومورهای سرطانی


قارچها هشتاد تا نود درصد آب دارند ---یک خوراکی ایده آل برای افرادی هستند که میخواهند وزن و فشار خونشان را کنترل نمایند


طی قرنها از انواع قارچ در تهیه ی داروهای سنتی شرقی برای درمان انواع بیماریها استفاده می شد ه است


به عنوان مثال ----در ژاپن و چین از قارچ برای جلوگیری

از بیماریهای قلبی ایجاد مقاومت در برابر ویروسها

و بیماریها درمان خستگی ---سرماخوردگیهای مزمن

آنفولانزا

استفاده میشده است ---یک نوع از عصاره ی این قارچ از سیستم ایمنی بدن در مقابل عفونتها محافظت میکند و فعالیت ضد توموری هم نشان میدهد.


برای عزیزان دانشجو یک غذای بسیار ساده با قارچ


ابتدا یک نصفه کره در ماهی تابه بریزید بعد یک پیاز خلال کرده و آن را تفت دهید .


چندین پیازچه را کامل خورد کرده و به آن اضافه کنید


قارچ 250 گرم را خرد کرده و به مواد اضافه کنید


سیب زمینی دو عدد خرد کرده و به مواد اضافه کنید و آن را تفت دهید .


یک پیمانه آب مرغ به آن اضافه کنید و بگذارید نیم ساعت با حرارت ملایم بپزد


بعد یک پیمانه شیر اضافه کنید ---


5دقیقه با شعله ی ملایم حرارت دهید و میل کنید .


نوش جان