هر چقدر نارگیل سنگین تر باشد  تازه تر است


نار
گیل

پوست سخت و قهوه ای رنگی دارد و اول در جنوب آسیا کشت میشد و الان در تمام مناطق
استوائی وجود دارد .

نارگیل یکی از غنی ترین منابع خوراکی برای الکترولیت ها، کلر، پتاسیم و منیزیم است
که البته مقداری هم شکر، سدیم و پروتئین دارد.

به علت  بالای پتاسیم این میوه آن را به یکی از محافظان قلب و فشارخون تبدیل کرده است .


آب نارگیل حاوی فیبر محلول ---منگنز ---کلسیم ---ریبو فلاوین و ویتامین c است

آب نارگیل یک غذای ایده‏آل برای جایگزین کردن مایعات از دست رفته در اسهال  می‏ باشد.

برای درمان سنگ‏های ادراری، گل ‏های نارگیل را خشک کرده و پودر کنید و سپس آن را با ماست بخورید.

آب نارگیل سر درد ی را که در اثر تماس زیاد با نور خورشید بروز می کند، تسکین می ‏دهد.


جوشاندن ریشه نارگیل با مقدار کمی از انقوزه برای پاک سازی و رهایی از کرم ‏های روده بسیار نافع است.


وغن کهنه نارگیل، تسکین دهنده سریع زخم ‏ها می ‏باشد.


اضافه کردن شکر، عسل و پودرفلفل  به آب نارگیل یک ترکیب مطلوب برای پیشگیری از استفراغ می‏ باشد.


غرغره کردن شیره ی حاصل از نارگیل چرخ و رنده شده برای تسکین و معالجه‏ ی زخم‏های دهان مفید است.


در خارش‏های معمول، شیر نارگیل برای کاهش التهابات سودمند و کاربردی است.


پوست درخت‏ انجیر مقدس هندی و انجیر  معابد را در شیرنارگیل به صورت خمیر در آورده و در سرتاسر زخم‏ ها بمالید.

این کار به تسکین و ترمیم پوست به دلیل خاصیت‏ قابض و مغذی بودن این ترکیب، کمک می‏ کند.


چند عدد سیر را در روغن نارگیل بیندازید و روی شعله گاز قرار دهید تا رنگ آن تیره شود.

سپس این سیرها را در روغن نارگیل له کنید. بعد، آن را از صافی رد نمایید. این مخلوط یک ترکیب موثر برای رفع التهابات ناشی از اگزما است.


آب نارگیل
درد معده را تسکین میدهد
فشار خون را کاهش میدهد
آب نارگیل
پوست را شاداب و جوش را درمان و آکنه را برطرف میکند

برای درمان یبوست و مشگلات گوارشی مفید است
تاثیر به سزائی در سلامت بیماری کلیوی دارد بعلت محتوای بالای مواد معدنی --پتاسیم و منیزیم آن برای مبتلایان به سنگ کلیه  مفید است
آب نارگیل برای زنان بار دار برای یبوست دوران بارداری سوزش سر دل و سوء هاضمه مفید است

اثرات ضد قارچی --ضد باکتری -و ضد ویروسی که دارد آن را به یک تقویت کننده سیستم ایمنی تبدیل کرده است
 
روغن نارگیل از تقطیر گوشت سفید نارگیل بدست می آید. 
برای معالجه بیماریهای پوستی بکار می رود---حافظه و هو ش را تقویت می کند. درد مثانه را رفع می کند. 
کرم کدو و کرمهای دیگر روده را دفع می کند.
در درمان کمر درد مفید است...بواسیر را معالجه میکند ---محرک نیروی جنسی است

شیره ی نارگیل همان مایع آبکی درون نارگیل است، اما شیرنارگیل از جوشاندن مخلوط مساوی آب و گوشت نارگیل خرد شده حاصل می شود، به طوری که وقتی به حالت کف آلود درآمد آن را از شعله بر می دارند و سپس صاف می کنند.

* نارگیل هنگامی که نارس است Image result for External sites Photo Coconutمقدار بیشتری شیره دارد، ولی به تدریج که میوه می رسد مقدار شیره آن کمتر می شود.

پس برای اطمینان از تازه بودن نارگیلی که می خرید، آن را تکان دهید تا صدای شیره ی آن را بشنوید.


 نارگیل سنگین تر، تازه تر است.


این میوه به دلیل گرم بودن ممکن است در گرم مزاجان مشکلاتی ایجاد کند.

لذا این گونه افراد باید آن را با میوه های ترش، لیمو و یا  هندوانه بخورند.

کسانی که چربی خون بالا و بیماران قلبی نباید روغن نارگیل استفاده کنند زیرا روغن نارگیل روغن گیاهی است اما چربی اشباع زیادی را داراست


برای خرید نارگیل همیشه میوه ای را انتخاب کنید که سنگین باشد

ضمنا آنرا تکان دهید که صدای شیر داخل آنرا بشنوید زیرا نارگیل اگر بدون شیر باشد حتما کهنه است و یا اینکه شیرش بیرون آمده و هوا کشیده و خراب شده است . 
 
نارگیل دیر هضم است و در بدن خلط تولید می کند بنابراین بهتر است با شکر خورده شود

چون نارگیل گرم است ممکن است در گرم مزاجان اشکالاتی تولید کند از این نظر اینگونه افراد باید آنرا با میوه های ترش ، لیمو و یا هندوانه بخورند .

خوردن آن برای سردمزاجان و سالمندان بسیار مفید است و اشکالی تولید نمی کند  .

//////////////////////////////////////////////

گرد نارگیل را در شیر حل کنید و خوب به هم بزنید تا خمیری شکل شود سپس آن را روی صورت مالیده و بگذارید تا خشک شود.

بعد با آب ولرم بشویید. آب  خیار را با خامه مخلوط کنید و به مدت نیم ساعت محلول را روی صورت بگذارید، این ماسک خاصیت آب رسانی دارد
//////////////////

برداشت محصول نارگیل مغز نارگیل، هسته استخراج خشک شده، یا گوشت، که از آن روغن نارگیل، رتبه بندی روغن نباتی جهان، بیان شده است.

فیلیپین و اندونزی  تولید مغز نارگیل، و در سراسر جنوب اقیانوس آرام یکی از مهم ترین محصولات صادراتی است.
گوشت نیز ممکن است رنده شده و مخلوط شده با آب به شیر نارگیل، مورد استفاده در پخت و پز و به عنوان جایگزینی برای شیر گاو.

اگرچه نارگیل بزرگترین های تجارت در کشورهای صنعتی جهان غرب است  .
اندونزی ادعا می کنند که نارگیل را به عنوان بسیاری از کاربردهای عنوان روز در سال است.
در تولید طناب، تشک، سبد، برس، و شاخه و برگ.

دیگر محصولات مفید مشتق شده از نخل نارگیل شامل عرق خرما که بااب گرم مخلوط شود، کلم نخل، و مواد ساخت و ساز. عرق خرما که بااب گرم مخلوط شود، یک نوشیدنی تازه مست، تخمیر شده، و یا مقطر است، از شیره شیرین حاصل از ساقه های گل جوان زمانی که زخمی شده و یا برش تولید؛ عرق خرما که بااب گرم مخلوط شود نیز یک منبع قند و الکل است.