خواص چایی
شایدبدانید که :
شنیده بودیم چای برای سلامتی ضرر دارد .
همینطور گفته میشد که زرد چوبه برای بدن بسیار ضرر دارد
اما :
تحقیقات نشان داده که : نه تنها این دو برای بدن ضرر ندارد بلکه بسیار مفید هستند .
قدیما مادر بزرگم وقتی چای مینوشید در چائی یخ میریخت و من تعجب میکردم
حالا که بزرگتر شدم میبینم قدیمیها با این که از داشتن سواد محروم بودند
خیلی دانا بودند و حالا فهمیدم که چرا یخ داخل چای خودش میریخت که چای را داغ نخورد
چرا که چایی داغ :
به مخاط گلو و نای آسیب میرساند و به بروز سرطان منجر شود.
انها دانسته عمل میکردند .
بحث ما در مورد خواص چای است و خواص زردچوبه را قبلا گذاشته ام
و اما چای :
چای دارای خواص بسیار است
چای برای بروز حمله ی قلبی و مغزی بسیار مفید است و این باور کردنی نیست
مصرف روزانه ی چای از این حملات جلوگیری میکند
همین چای سیاهی که هر روز دم میکنید دارای
برگ چای، دارای :کلسیم، منیزیم، سدیم، پتاسیم پیگمان های فلاونیک، بازهای پوریک، تئوفیلین، ویتامین، کلروفیل، تانن و کافئین است
پلاک ها در واقع ترکیبی از چربی خطرناک و کلسترول هستند.
محققان هلندی به این نتیجه رسیدند که فالونوئید داخل چای سیاه باعث کاهش LDL - کلسترول بدخون میشود که میتواند منجر به حملۀ قلبی و مغزی شود.
علاوه بر آن، مردهائی که بیش از 4 فنجان چای سیاه در روز مینوشند، نسبت به مردانی که فقط دو یا سه فنجان چای سیاه در روز مینوشند، به مراتب در معرض خطر کمتری برای سکتۀ مغزی هستند.
علاوه بر این ها میزان فلاوونوئید موجود در چای سیاه درست به همان اندازه چای سبز است .
به لحاظ تحویل آنتی اکسیدان ها،
دو فنجان چای معادل پنج
نوبت مصرف سبزیجات یا دو عدد سیب حاوی آنتی اکسیدان ها است.
مزایای چای به طور چشمگیری به خاطر محتوای فلاوونوئید آن است.
چای سیاه میکروبهای اسهال ---ذاتالریه ----التهاب مثانه ---و عفونتهای پوستی را خنثی میکند .
جلوگیری از پوسیدگی دندانها ----کاهش میزان کلسترول -----تسکین آرتروز ----از بین بردن تبخال از خواص دیگر چای است .
نوشیدن مرتب چای حافظه را قوی میکند و راه جدیدی است که از آیزایمر جلوگیری میکند .
جلوگیری از رشد سرطان از دیگر مزایای چای است .
روند پیری را کند میکند
خستگی را رفع و استرس را کاهش میدهد .
نگه داشتن آن