پیشرفت در تکنولوژِی....
فضانورد ایتالیائی
طی سال گذشته :
سامانتا کریستوفرتی فضانورد زن ایتالیائی
اقامت هفت ماهه ای در ایستگاه فضائی بین المللی داشت .
تکنولوی چه قدر پیشرفت کرده ...
پیش از سفر این خانم سازمان فضائی ایتالیا نمونه ای پیشرفته ای از دستگاه اسپرسوساز را به ایستگاه فضائی فرستاد .
به کمک این دستگاه :
این خانم یعنی خانم سامانتا و فضانوردان دیگر ساکن ایستگاه برای اولین بار طعم گرم اسپرسو را در فضا چشیدند .
این دستگاه :
در فشار و دمای بالائی کار میکنند و اسپرسوساز فضائی به گونه ای طراحی و ساخته شده که میتواند در شرایط گرانش ناچیز به درستی و ایمن کار کند
چرا که :
فشار در این دستگاه ها تا چهارصد بار هم افزایش می یابد و میتواند آن را به یک بمب تبدیل کند .