پیشرفت در تکنولوژِی....

فضانورد ایتالیائی

طی سال گذشته :

سامانتا کریستوفرتی فضانورد زن ایتالیائی

اقامت هفت ماهه ای در ایستگاه فضائی بین المللی داشت .

تکنولوی  چه قدر پیشرفت کرده ...

پیش از سفر این خانم سازمان فضائی ایتالیا نمونه ای پیشرفته ای از دستگاه اسپرسوساز را به ایستگاه فضائی فرستاد .

به کمک این دستگاه :

این خانم یعنی خانم سامانتا و فضانوردان دیگر ساکن ایستگاه برای اولین بار طعم گرم اسپرسو را در فضا چشیدند .

این دستگاه :

در فشار و دمای بالائی کار میکنند و اسپرسوساز فضائی به گونه ای طراحی و ساخته شده که میتواند در شرایط گرانش ناچیز به درستی و ایمن کار کند

چرا که :

فشار در این دستگاه ها تا چهارصد بار هم افزایش می یابد و میتواند آن را به یک بمب تبدیل کند .