آداب و رسوم آنها
مردم گرجستان بیار مهمان نواز هستند و اگر از شما دعوت به عمل آوردند دعوت آنها را رد نکنید .
اگر به خانه ی یک گرجی رفتید گل و یا شکلات ببرید حتما لازم نیست هدیه ی گران قیمت ببرید .
اگر انتخابتان گل است، تعداد فرد را درنظر داشته باشید؛
زیرا تعداد زوج را در خاکسپاریها برای میزبان میبرند.
گرجی ها رسم ندارند هدیه را در حضور مهمان باز کنند البته استثنا نیز وجود دارد .
غذا خوردن در این کشور فرصتی است برای دور هم جمع شدن و اداب خصوصی ندارند .
احتمالا گفتگوی شاد و هیجان انگیز را سر غذا شاهد خواهید بود .
سن - مقام و قدرت برای افراد احترام می آورد .آ
نها برای افراد بزرگتر خیلی ارزش قائل هستند و در تصمیم گیریهای مهم بزرگترها تصمیم گیری نهائی را انجام میدهند .
فقط اعضای خانواده و دوستان نزدیک، یکدیگر را با اسم کوچک صدا میزنند و بقیهی افراد از نام خانوادگی یا نام کوچک همدیگر به همراه لفظ «آقا» یا «خانم» استفاده میکنند.
معمولاً مردم، هیجان خاصی در صحبت کردن دارند و علاوه بر بالا رفتن تن صدا، حرکات دستشان هم افزایش پیدا میکند.
خانمها در این کشور از احترام بالایی برخوردار هستند و میتوانند در بیشتر موقعیتهایی که مدنظرشان است، مشغول به کار شوند و اگر تحصیلات بالایی داشته باشند، حتی ممکن است از پدرانشان هم بیشتر حقوق بگیرند.
غذاهایی بسیار متنوع و خوشطعم هستند.
اما غذاهای ناحیهی غربی و شرقی این کشور، تا حد زیادی با هم تفاوت دارند.
در بخش غربی، بیشتر بر روی غذاهای گیاهخواری تأکید میشود که از گردو، گشنیز، ترخون و ریحان برای طعم دادن به غذاها استفاده میکنند.
«خاچاپوری»از غذاهای معروف این ناحیه به شمار میرود.
غذاهای بخش شرقی گرجستان، بیشتر از گوشت تهیه میشود و معروفترینِ آنها، «خینکالی» نام دارد.