نون تست رو بندازید توی ظرف محتوی شیر و تخم مرغ و یک لحظه نگه دارید بعد برش گردونید. بعد بزاریدش توی تابه. سرخ شدنش یه مقدار طول میکشه. هر طرف حدودا 6-7 دقیقه با شعله ی کم زمان بدهید .
شعله باید ملایم باشه چون اگه زیاد باشه
سریع روش میسوزه و داخل نون خیس میمونه که جالب نیست .
طریقه دیگر این طریق خیلی خوشمزه تر است
یک تخم مرغ را بردارید و در آن شکر بریزید شیرین بودنش بستگی به طبع خودتان دارد .
هر دو طرف نون تست را آغشته به مواد کنید .
مای تابه را برداشته و در آن روغن یا کره بریزید و نون تست را با حرارت کم بپزید هر دو طرف را سرخ کنید
یک صبحانه لذیذ میل کنید .
من با عسل سروش کردم. خیلی خوشمزه شد. میتونید با مربا و خامه هم میل کنید. اون یه قاشق شکر رو برای این ریختم که اگه قسمتی عسل نداشت توی دهن مزه ی نون نده و بی مزه نباشه.